Skøn jule cocktail: Christmas Cointreau Cherry Fizz
Julen står for døren, og når du alligevel er i køkkenet for at forberede kirsebærsaucen til risalamanden, hvorfor så ikke også imponere dine gæster med en Cointreau Cherry Fizz med kirsebærsauce? Her får du opskriften på en Cointreau Fizz med kirsebær:
1 cocktail
Ingredienser
- 5 cl Cointreau
- 3 cl friskpresset lime
- 2 cl kirsebærsauce (hvor kirsebærrene er siet fra)
- Top op med danskvand
Sådan laver du en Christmas Cointreau Cherry Fizz
- Hæld Cointreau og friskpresset lime i glasset og derefter is.
- Hæld danskvand i glasset, men ikke helt op til toppen – der skal nemlig være plads til, at du kan hælde 2 cl kirsebærsauce ud i cocktailen til sidst.
- Servér med to kirsebær på en cocktailpind samt en grankvist med flormelis.