Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner

Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner

Spring flæskesteg, karrysalat og sild over i år, og lav en moderne julefrokost med små løgtærter, frisk rimmet torsk, saftige poussiner og clafoutis til dine gæster.

De fleste mennesker skal til mere end én julefrokost i løbet af december, og derfor kan flæskesteg og lun leverpostej nogle gange blive en smule ensformigt.

Overrask dine gæster med en moderne fortolkning af den traditionsrige julefrokost - det vil de takke dig for!

Her byder vi på:

taerter.jpg

Løgtærter med skinke og ost

torsk.jpg

Rimmet torsk med grape og julesalat 

poussiner.jpg

Sprøde poussiner med blomkålssalat 

salat.jpg

Salat med blå ost, tørret frugt og nødder 

clafoutis.jpg

Blomme-clafoutis med kardemomme 

Vidste du...

At mange mener, at traditionen med julefrokoster på arbejdspladsen stammer fra Sverige, hvor hvor mange arbejdspladser holdt julefrokoster på Luciadagen den 13. december.