Julesild: Karrysild til julefrokosten
Denne skønne karrysild smager himmelsk og en klassiker på julefrokostbordet.
6 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 4-6 marinerede sildefileter (300-450 g drænet vægt)
- 1 spsk. karry
- 1 spsk. olie
- 75 g mayonnaise
- 1 dl cremefraiche
- 18 %
- ½-1 tsk. sukker
- salt og peber
- 1 lille æble
- 2-3 hårdkogte æg
- 1 lille rødløg
- frisk dild
- rugbrød
Sådan gør du:
- Rist karryen i olie i 1 min. Afkøl.
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med karryolien, og smag til med sukker, salt og peber.
- Vask og udkern æblet, og skær det i små terninger eller tynde strimler. Vend dem i dressingen.
- Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
- Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
- Anret med æggebåde, finthakket rødløg og dild.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt