Julesild: Karrysild til julefrokosten

Julesild: Karrysild til julefrokosten

Denne skønne karrysild smager himmelsk og en klassiker på julefrokostbordet.

6 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 4-6 marinerede sildefileter (300-450 g drænet vægt)
  • 1 spsk. karry
  • 1 spsk. olie
  • 75 g mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche
  • 18 %
  • ½-1 tsk. sukker
  • salt og peber
  • 1 lille æble
  • 2-3 hårdkogte æg
  • 1 lille rødløg
  • frisk dild
  • rugbrød

Sådan gør du:

  1. Rist karryen i olie i 1 min. Afkøl.
  2. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med karryolien, og smag til med sukker, salt og peber.
  3. Vask og udkern æblet, og skær det i små terninger eller tynde strimler. Vend dem i dressingen.
  4. Afdryp sildefileterne, og skær dem i mindre stykker.
  5. Vend dem i dressingen, og sæt det i køleskabet i mindst 1 time.
  6. Anret med æggebåde, finthakket rødløg og dild.