Juletræer i marcipan
Sådan laver du den fineste konfekt - her har vi lavet fine små træer af marcipan og nougat.
10 stk.
Total:20 minutter
Ingredienser
- 250 g ren rå marcipan
- lidt grøn levnedsmiddelfarve
- 3 spsk. flormelis
- 150 g blød nougat
Sådan laver du konfekt-juletræer
- Farv marcipanen med lidt grøn levnedsmiddelfarve, og ælt flormelis i. Del marcipanen i 3 stykker.
- Rul dem ud i 3 tynde firkanter, 18 x 12 cm, gerne på plastfilm. Læg en af dem i en form foret med husholdningsplast.
- Smelt nougaten over vandbad, til den er smørbar. Kom halvdelen af nougaten ud over marcipanfirkanten i formen.
- Læg næste plade marcipan over og resten af nougaten. Slut med en plade marcipan.
- Sæt formen tildækket i køleskab et par timer. Udstik juletræer, stjerner eller hvilken udstikker du nu lige har ved hånden.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt