Juletræer i marcipan

Juletræer i marcipan

Sådan laver du den fineste konfekt - her har vi lavet fine små træer af marcipan og nougat.

10 stk.

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 250 g ren rå marcipan
  • lidt grøn levnedsmiddelfarve
  • 3 spsk. flormelis
  • 150 g blød nougat

Sådan laver du konfekt-juletræer

  1. Farv marcipanen med lidt grøn levnedsmiddelfarve, og ælt flormelis i. Del marcipanen i 3 stykker.
  2. Rul dem ud i 3 tynde firkanter, 18 x 12 cm, gerne på plastfilm. Læg en af dem i en form foret med husholdningsplast.
  3. Smelt nougaten over vandbad, til den er smørbar. Kom halvdelen af nougaten ud over marcipanfirkanten i formen.
  4. Læg næste plade marcipan over og resten af nougaten. Slut med en plade marcipan.
  5. Sæt formen tildækket i køleskab et par timer. Udstik juletræer, stjerner eller hvilken udstikker du nu lige har ved hånden.