Kaffe-brownies
Smagfulde og lækre kaffe-brownies.
25 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Smeltetid: 5 min.
- Bagetid: 25-30 min.
- 175 g smør
- 175 g mørk chokolade (hakket)
- 4 æg
- 250 g sukker
- 2-3 spsk nescafé
- 2-3 spsk kaffelikør
- 2 tsk vanilje
- 200-250 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ¼ tsk salt
- Pynt:
- 2-3 spsk kakao
- Tænd ovnen på 170 grader. Smelt smør og chokolade sammen. Pisk æggene sammen med sukker, kaffepulver, likør og vanilje.
- Pisk chokoladesmørret i. Sigt de tørre ingredienser sammen og vend dem i dejen.
- Fyld dejen i en firkantet form (22 x 22 cm) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen, til den lige akkurat er gennemvarm (25-30 min.).
- Stil kagen til afkøling i formen.
- Del kagen i ca. 25 små firkanter og pynt med sigtet kakao.