Kaffe-brownies

Kaffe-brownies

Smagfulde og lækre kaffe-brownies.

25 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Smeltetid: 5 min.
  • Bagetid: 25-30 min.
  • 175 g smør
  • 175 g mørk chokolade (hakket)
  • 4 æg
  • 250 g sukker
  • 2-3 spsk nescafé
  • 2-3 spsk kaffelikør
  • 2 tsk vanilje
  • 200-250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ¼ tsk salt
  • Pynt:
  • 2-3 spsk kakao

  1. Tænd ovnen på 170 grader. Smelt smør og chokolade sammen. Pisk æggene sammen med sukker, kaffepulver, likør og vanilje.
  2. Pisk chokoladesmørret i. Sigt de tørre ingredienser sammen og vend dem i dejen.
  3. Fyld dejen i en firkantet form (22 x 22 cm) foret med bagepapir og bag kagen midt i ovnen, til den lige akkurat er gennemvarm (25-30 min.).
  4. Stil kagen til afkøling i formen.
  5. Del kagen i ca. 25 små firkanter og pynt med sigtet kakao.