Kaffe og orangestykker a la ragusa
Super lækre og nemme chokolader, der er en skøn afslutning på middagen.
4
Ingredienser
- 200 g nougat
- 50 g hasselnødder
- 75 g mandler
- 25 g tørrede tranebær
- 50 g mørk chokolade
- 1 tsk revet appelsinskal
Sådan laver du kaffe og orangestykker:
- Skær nougaten i grove stykker, og smelt det ved stille varme i en skål over vandbad. Hak hasselnødder og mandler groft. Rist nødder og mandler let gyldne på en tør pande, og afkøl dem. Hak tørrede tranebær og mørk chokolade groft.
- Rør smeltet nougat sammen med hasselnødder, mandler, tranebær, chokolade og appelsinskal. Hæld det i en form beklædt med bagepapir. Sæt det i køleskabet, til det er stivnet. Skær det i små firkanter, og anret på et fad, og server til en god espresso.
PRØV OGSÅ: Små æblegaletter