Kalkun i rød karry
Trænger du til en pause fra julemaden, så er denne ret forfriskende krydret med helt andre smagsnoter. Her har vi serveret kalkun i karry, men du kan også bruge rester af and eller kylling
(4 pers.)
Ingredienser
- 2 tsk. rød karrypasta
- 3 fed finthakket hvidløg
- 3 kaffir limeblade eller et stykke grøn limeskal
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 knsp. stødte nelliker
- 1 spsk. tomatkoncentrat
- olie til stegning
- 1 ds. kokosmælk
- 2 løg i smalle både
- ca. 400 g stegt kød af kalkun i mundrette stykker
- 4 ringe ananas fra dåse
- 8-10 cherrytomater
- 1 spsk. fishsauce
- 1 spsk. sukker
- Tilbehør:
- løse ris
- Rist karry, hvidløg, limeblade, spidskommen, nellike og tomatkoncentrat i olien sammen med lidt kokosmælk. Llad det simre et par minutter.
- Tilsæt kokosmælk og løg, og lad det simre 5 min. Vend kødet i, og varm alt helt igennem. Tilsæt ananas i mindre stykker og halverede tomater. Smag til med fishsauce og sukker, og server med løse ris.