Kalkun i rød karry

Kalkun i rød karry

Trænger du til en pause fra julemaden, så er denne ret forfriskende krydret med helt andre smagsnoter. Her har vi serveret kalkun i karry, men du kan også bruge rester af and eller kylling

(4 pers.)

Ingredienser

  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 3 fed finthakket hvidløg
  • 3 kaffir limeblade eller et stykke grøn limeskal
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 knsp. stødte nelliker
  • 1 spsk. tomatkoncentrat
  • olie til stegning
  • 1 ds. kokosmælk
  • 2 løg i smalle både
  • ca. 400 g stegt kød af kalkun i mundrette stykker
  • 4 ringe ananas fra dåse
  • 8-10 cherrytomater
  • 1 spsk. fishsauce
  • 1 spsk. sukker
  • Tilbehør:
  • løse ris

  1. Rist karry, hvidløg, limeblade, spidskommen, nellike og tomatkoncentrat i olien sammen med lidt kokosmælk. Llad det simre et par minutter.
  2. Tilsæt kokosmælk og løg, og lad det simre 5 min. Vend kødet i, og varm alt helt igennem. Tilsæt ananas i mindre stykker og halverede tomater. Smag til med fishsauce og sukker, og server med løse ris.