Kalkunschnitzler med mandler og citron

Kalkunschnitzler med mandler og citron

En nem opskrift på lækre kalkunschnitzler med tilbehør! Schnitzlerne er paneret med hakkede mandler og citronskal, der giverbåde smag og en sprød indpakning.Du kan bruge samme tilberedning til schnitzler af kalvekød, svinekød eller kyllingebryst.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: 8 min.
  • 2-4 kalkunschnitzler, 300 g
  • 50 g mandler eller nødder
  • 1 usprøjtet citron
  • ½ tsk farin
  • 1 spsk mel
  • 1 æggehvide
  • 1-2 spsk olie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • salat og nye kartofler

  1. Hak mandlerne og bland dem med lidt fintrevet citronskal,farin, mel, sammenpisket æggehvide, salt og peber.
  2. Vendkødet i blandingen og steg dem på en pande med olie 2-3min. på hver side.
  3. Skær skrællen og den hvide hinde af citronenog skær den i tynde skiver. Anret kødet med citronskiverog server f.eks. med salat og nye kartofler.