Kalvehaler med gremolata
4
Ingredienser
- smør
- 2 kg kalvehaler – gerne frilands- eller økologisk
- 4 gulerødder skåret i mundrette bidder
- 3 løg – skåret i 4
- ½ knoldselleri – skåret i mundrette bidder
- 5 fed hvidløg hakket groft
- rosmarin
- laurbærblade
- timian
- 10 sorte peberkorn
- 5 dl rødvin
- 3 dl vand.
- Gremolata
- 1bundt kruspersille, finthakket
- Skal af 1 citron, økologisk
- 2 fed hvidløg, finthakket.
Sådan gør du
- Kom en ordentlig klat smør i en tykbundet gryde, og steg lige kalvehalerne af. Kom alle de andre ingredienser i og hæld vin og vand på. Lad koge op og skru derefter ned og lad simre i minimum tre timer.
- Gremolata
- Alle ingredienserne blandes.