Opskrift på kalvehaler med gremolata

Kalvehaler med gremolata

4

Ingredienser

  • smør
  • 2 kg kalvehaler – gerne frilands- eller økologisk
  • 4 gulerødder skåret i mundrette bidder
  • 3 løg – skåret i 4
  • ½ knoldselleri – skåret i mundrette bidder
  • 5 fed hvidløg hakket groft
  • rosmarin
  • laurbærblade
  • timian
  • 10 sorte peberkorn
  • 5 dl rødvin
  • 3 dl vand.
  • Gremolata
  • 1bundt kruspersille, finthakket
  • Skal af 1 citron, økologisk
  • 2 fed hvidløg, finthakket.

Sådan gør du

  1. Kom en ordentlig klat smør i en tykbundet gryde, og steg lige kalvehalerne af. Kom alle de andre ingredienser i og hæld vin og vand på. Lad koge op og skru derefter ned og lad simre i minimum tre timer.
  2. Gremolata
  3. Alle ingredienserne blandes.