Kalvekotelet med speltsalat
Næringsindhold
- Energi pr. person:660 Kcal
- Fedt:23 %
- Protein:26 %
- Kulhydrat:51 %
4
Ingredienser
- 4 kalvekoteletter a 125 g
- 2 tsk olivenolie
- lidt frisk eller tørret oregano eller salvie
- salt og peber.
- Lun speltsalat:
- 200 g perlespelt
- 2 grillede, flåede peberfrugter
- 1 fintsnittet rødløg
- 50 g grønne oliven
- 1 spsk olivenolie.
- Servering:
- 150 g kogte, grønne bønner
- 300 g durumbrød.
Sådan gør du
- Pensl kødet med olie, drys krydderier på og grill det fra to-fire minutter på hver side efter tykkelse.
- Kog perlespelten efter anvisning på pakningen, afdryp og rør den med peberfrugterne – skåret i mindre stykker – rødløg og oliven samt olie, lidt salt og peber.
- Servér salaten til kødet evt. med grønne bønner og brød.