Opskrift på kalvekotelet med speltsalat

Kalvekotelet med speltsalat

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    660 Kcal
  • Fedt:
    23 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    51 %

4

Ingredienser

  • 4 kalvekoteletter a 125 g
  • 2 tsk olivenolie
  • lidt frisk eller tørret oregano eller salvie
  • salt og peber.
  • Lun speltsalat:
  • 200 g perlespelt
  • 2 grillede, flåede peberfrugter
  • 1 fintsnittet rødløg
  • 50 g grønne oliven
  • 1 spsk olivenolie.
  • Servering:
  • 150 g kogte, grønne bønner
  • 300 g durumbrød.

Sådan gør du

  1. Pensl kødet med olie, drys krydderier på og grill det fra to-fire minutter på hver side efter tykkelse.
  2. Kog perlespelten efter anvisning på pakningen, afdryp og rør den med peberfrugterne – skåret i mindre stykker – rødløg og oliven samt olie, lidt salt og peber.
  3. Servér salaten til kødet evt. med grønne bønner og brød.