Kammuslinger opskrift

Kammuslinger a la Provence

4

Ingredienser

  • 16 kammuslinger
  • lidt olivenolie til stegning.
  • Provence-grøntsager:
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 1 finthakket lille løg
  • ½ aubergine i meget små tern
  • 4 spsk olivenolie
  • ½ courgetter i meget små tern
  • 2 tomater skåret i meget små tern
  • 2 spsk finthakket persille
  • 1 tsk fint revet citronskal
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Sautér hvidløg, løg, auberginer i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt courgette og tomat og rist 5 minutter mere, inden persillen og citronskallen røres i, og der smages til med salt og peber.
  2. Steg imens kammuslingerne i lidt olie 3-4 minutter på hver side.
  3. Anret kammuslinger på tallerkener, fordel grøntsagerne henover og servér straks evt. med godt brød.