Kammuslinger med granatæble

Kammuslinger med granatæble

Kammulinger med granatæble - en delikat lille forret, der får smagsløgene i gang.

Kammuslinger med granatæble

En delikat lille forret, der får smagsløgene i gang.

(4 pers.)

4-6 kammuslinger

1 spsk. vodka

4 tsk. korianderolie

kerner fra ½ granatæble

peber og fint salt

1 lime

½ rød frisk chili, befriet for kerner

Korianderolie: (resten kan gemmes, det smager godt til næsten alt)

1 bundt frisk koriander

1 fed hvidløg

peber og fint salt

2-3 spsk. olivenolie

1. Start med korianderolien: Knus den friske koriander sammen med hvidløg, fint salt og peber i en morter. Kom olien ved, og rør sammen.

2. Skær kammuslinger i tynde skiver, og læg dem på en lille tallerken. Kom et par dråber vodka over.

3. Fordel ca. 1 tsk. korianderolie på hver tallerken, og drys med granatæblekerner. Krydr med peber og fint salt, og pres limesaft over. Top med fint hakket rød chili, og server straks.

► SE OGSÅ: Edamame-salat med kammuslinger

► SE OGSÅ: Skummende suppe med ristede hasselnødder, små kammuslinger og jordskokker

► SE OGSÅ: Ristet rugbrød med avocado og ricotta