Kanelbrownies

Kanelbrownies

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 25 min.
  • Bagetid:
  • 40 min.
  • Fryse-egnet
  • (ca. 20 stk.)
  • 200 g smør
  • 125 g mørk chokolade
  • 125 g hvedemel
  • 2 spsk stødt kanel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 3-4 æg
  • 150 g rørsukker
  • 150 g honning
  • 150 g valnødder (grofthakkede)

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Smelt smør og chokolade sammen ved svag varme.
  3. Sigt melet sammen med krydderierne og bagepulveret og tilsæt salt.
  4. Pisk æggene sammen med sukker og honning og tilsæt chokoladesmørret.
  5. Vend mel og valnødder i dejen og fyld den i en smurt form (22x22 cm).
  6. Bag kagen midt i ovnen 30-40 min. – til den lige akkurat er gennembagt.
  7. Lad kagen afkøle og skær den i firkanter.
  8. Pynt evt. med sigtet flormelis og kanel.