Lav de lækreste kanelruller
Alle ved, at det er den bløde snaskede midte af kanelsneglen, der er den bedste... så hvorfor ikke nøjes med den! Rullerne er en luksusudgave af de gode, gamle arme riddere med toastbrød vendt i æg og stegt i smør, men her smørrer vi dem med remonce og drysser med kanelsukker.
8 stk.
Ingredienser
Remonce
- 125 g smør, blødt
- 1 spsk kanel
- 50 g sukker
Æggeblanding
- 2 dl mælk
- 1 æg
- 2 spsk sukker
- 1 tsk vaniljesukker
Kanelsukker
- 1 dl sukker
- 2 spsk kanel
Desuden
- 8 skiver lyst toastbrød smør til stegning
- Remonce: Mos smør, kanel og sukker sammen med en gaffel.
- Æggeblanding: Pisk mælk, æg, sukker og vaniljesukker sammen.
- Kanelsukker: Bland sukker og kanel sammen.
- Kanelruller: Skær kanterne af toastbrødet, og rul hver skive toastbrød flad med en kagerulle. Smør remoncen på, og rul skiverne forsigtigt sammen til ruller. Varm en pande med smør, dyp rullerne i æggeblandingen, og steg dem sprøde og gyldne i smør. Rul herefter rullerne i kanelsukkeret, og server dem straks.
- Tip: Du kan også smøre toastbrødet med nutella i stedet for remonce.