Karrysuppe med gulerødder og kylling

Karrysuppe med gulerødder og kylling

Nem aftensmad med masser af god smag og fylde - en dejlig suppe med karry, kylling og kokosmælk, som du hurtigt kan lave.

4 personer

Ingredienser

  • Karrysuppe med gulerødder og kylling
  • 1½ spsk. karry
  • 2 spsk. olie
  • 1 løg
  • 6 gulerødder
  • 4 kartofler
  • 1 liter bouillon
  • 3 skoldede og flåede tomater el. ½ ds.
  • 2 spsk. friskrevet ingefær
  • 2 fed finhakket hvidløg
  • 400 g kyllingeinderfileter
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 tsk. sukker
  • 2-3 spsk. limesaft
  • Pynt:
  • hakket persille el. blandet mynte/basilikum
  • Tilbehør:
  • naanbrød

Sådan laver du karrysuppe med kylling

  1. Svits karry i olien i en gryde. Skær de rensede løg, skrællede gulerødder og kartofler i tern, og svits det kort med. Kom bouillonen ved.
  2. Tilsæt tomater i tern, ingefær og hvidløg. Kog op, og tilsæt kyllingekød i tern.
  3. Lad suppen simre under låg ca. 10 min. Tilsæt kokosmælk, sukker og limesaft. Kog suppen op, og server evt. med persille til.