Karrysuppe med gulerødder og kylling
Nem aftensmad med masser af god smag og fylde - en dejlig suppe med karry, kylling og kokosmælk, som du hurtigt kan lave.
4 personer
Ingredienser
- Karrysuppe med gulerødder og kylling
- 1½ spsk. karry
- 2 spsk. olie
- 1 løg
- 6 gulerødder
- 4 kartofler
- 1 liter bouillon
- 3 skoldede og flåede tomater el. ½ ds.
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 2 fed finhakket hvidløg
- 400 g kyllingeinderfileter
- 2 dl kokosmælk
- 1 tsk. sukker
- 2-3 spsk. limesaft
- Pynt:
- hakket persille el. blandet mynte/basilikum
- Tilbehør:
- naanbrød
Sådan laver du karrysuppe med kylling
- Svits karry i olien i en gryde. Skær de rensede løg, skrællede gulerødder og kartofler i tern, og svits det kort med. Kom bouillonen ved.
- Tilsæt tomater i tern, ingefær og hvidløg. Kog op, og tilsæt kyllingekød i tern.
- Lad suppen simre under låg ca. 10 min. Tilsæt kokosmælk, sukker og limesaft. Kog suppen op, og server evt. med persille til.