Karrysuppe med store rejer
Blendede urtesupper er et stort kapitel i enhver slankeplan, og det er nemt at variere over temaet, hvis du har en stavblender i køkkenet.
1 person
Ingredienser
- 200 g blomkål i små buketter
- 25 g kartoffel i små tern
- 1 fed hvidløg
- ca. 2 dl vand
- karry efter smag, indisk eller thai
- lidt limesaft og -skal, salt og peber
- 100 g kogte og pillede rejer, gerne store
- frisk koriander
- Kog kål, kartofler, pillet og hakkethvidløg meget mørt med lidt limeskali vandet. Fjern limeskallen ogblend suppen med stavblenderen.Smag suppen til med karry, salt,peber og limesaft, og server denmed store rejer, der har fået en kortopvarmning. Drys med koriander.
- Energiindhold pr. person: 660 kilojoule (155 kcal)Energifordeling:Protein: 21 g – 55 %Kulhydrat: 13 g – 33 %Fedt: 2 g – 11 %