Kartoffel- og spidskålssalat med mynte og citron

Kartoffel- og spidskålssalat med mynte og citron

(2-4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • ½ spidskål
  • ½ tsk groft salt
  • 1 usprøjtet citron
  • ½ spsk jomfruolivenolie
  • 250 g kogte nye kartofler (i halve)
  • 2 forårsløg (fintsnittede)
  • frisk mynte
  • Dressing:
  • 3 spsk mayonnaise
  • 3 spsk fromage frais eller syrnet fløde
  • 1-2 tsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • salt og peber

  1. Skær stokken ud af kålen og snit den fint.Bland den grundigtmed salt og lad dentrække 15 min.
  2. Vend fintrevet citronskal og olivenolie i kålen.
  3. Pisk dressingen sammenog vend kartofler,kål og forårsløgi.
  4. Tilsæt friskhakket mynte og pynt med mynteblade og evt. lidt forårsløg.