Kartoffel- og spidskålssalat med mynte og citron
(2-4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- ½ spidskål
- ½ tsk groft salt
- 1 usprøjtet citron
- ½ spsk jomfruolivenolie
- 250 g kogte nye kartofler (i halve)
- 2 forårsløg (fintsnittede)
- frisk mynte
- Dressing:
- 3 spsk mayonnaise
- 3 spsk fromage frais eller syrnet fløde
- 1-2 tsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- salt og peber
- Skær stokken ud af kålen og snit den fint.Bland den grundigtmed salt og lad dentrække 15 min.
- Vend fintrevet citronskal og olivenolie i kålen.
- Pisk dressingen sammenog vend kartofler,kål og forårsløgi.
- Tilsæt friskhakket mynte og pynt med mynteblade og evt. lidt forårsløg.