-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Kartoffelsalat med æg og røget sild
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 røgede sild
- Kartoffelsalat:
- 500 g kartofler (kogte i tern)
- 1½ dl cremefraiche (18%)
- 1 lille bundt frisk dild (små duske)
- salt og friskkværnet peber
- 8 grønne salatblade
- 2-3 æg (hårdkogte, både)
- Tilbehør:
- evt. brød
SÅDAN GØR DU
- Kartoffelsalat: Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 min. Skær kartoflerne i tern og afkøl dem.
- Rør cremefraiche sammen med dild. Vend sammen med kartoflerne og smag til med salt og peber.
- Sild: Skær hoved og hale af fiskene. Åbn i bugen og læg dem fladt på skindsiden.
- Løft rygbenet op fra halen. Skrab resten af benene væk med en kniv, vend fisken om og træk forsigtigt fiskeskindet af fra halespidsen. Del fiskekødet i mindre stykker.
- Anret salatblade med kartoffelsalat og læg stykker af sild og æg på toppen. Spis evt. brød til.