Kartoffelsalat
Nye kartofler, grønne asparges og saftig melon… bedre bliver det ikke.
4
Kartoffelsalat
- 600 g nye kartofler
- reven skal af 1 økologisk citron
- 300 g grønne asparges
- 1 melon f.eks. honning- eller galiamelon
- 50 g hel parmesanost
- 1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du:
- Skrub kartoflerne godt og kog dem lige netop møre ca. 12 min. Riv citronskallen og lad den tørre, mens det øvrige tilberedes. Afkøl kartoflerne. Knæk den nederste træede ende af asparges og grill. Skær asparges i snitter.
- Skær melonen i både, fjern kernerne og skrællen. Skær melonen i mundrette stykker. Vend kartofler med asparges i snitter, melon, revet parmesanost og citronskal. Dryp olivenolie over og krydr med salt og peber.
- Energi pr. person: 240 kcal. Fordelt på: protein 15%, kulhydrat 57%, fedt 28%