Kartofler med persillepesto

Kartofler med persillepesto

Pesto kan sagtens fryses, men vent med at tilsætte osten, til pestoen skal bruges, hvis du vil gemmeden på frost i flere måneder. Skal du bruge den indenfor nogle få uger, kan du sagtens komme osteni med det samme.

4 personer

Ingredienser

  • 1 kg små nye kartofler
  • Pesto:
  • 50 g bredbladet persille
  • 100 g fetaost
  • 50 g ristede pinjekerner
  • ca. 1 dl olivenolie
  • ¼ skalotteløg
  • salt og peber
  • Pynt:
  • pinjekerner

  1. Kog kartoflerne møre, og lad dem køle af.
  2. Vask persillen, og lad den dryppe af. Miks persille, ost, pinjekerner, olie og løg i en blender eller foodprocessor. Smag til med salt og peber.
  3. Bland kartoflerne med pesto, og drys lidt ristede pinjekerner over.