Kineser-haché

Kineser-haché

En nyfortolkning af spaghetti med kødsovs.

3

Ingredienser

  • 1 spidskål eller 1/2 hvidkål
  • 2 løg
  • 400 g hakket oksekød
  • (7-12%) økologisk
  • lidt smør til stegning
  • salt og peber til at smage til

Sådan gør du

  1. Snit dit løg i halve, tynde skiver. Start med at svitse det på en stor pande med høj kant eller gryde. Snit dit kål helt fint, i tynde skiver. Når løgene er gyldne, kommer du al kålen i. Det skal vendes, og have middelvarme i 10-15 minutter. Salt det lidt allerede nu. Når det er blødt og medgørligt, skraber du kål og løg ”til side” i panden/gryden, og så kommer du oksekødet på panden og bruner det. Når det hele er brunet, blandes kål og kød. Smag til med salt og peber.