Klassisk kalv
Næringsindhold
- Energi pr. person:570 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:31 %
- Kulhydrat:50 %
4
Ingredienser
- 4 små eller 2 store kalveschnitzler (ca. 500 g)
- 2 tsk olivenolie
- salt, friskkværnet peber
- lidt stødt salvie
- 1 mozzarella light
- 35-50 g semidried tomater.
- Bagte kartofler med salt:
- 500 g små, nye vaskede kartofler
- 2 tsk olivenolie
- 3-4 spsk groft salt
- 1 dl rucolablade.
- 350 g kogte, grønne bønner
- 2 spsk hakket persille eller rødløg
- 300 g brød.
Sådan gør du
- Begynd med kartoflerne. Vend dem med olivenolie, bred dem i en bradepande, hvor de kan ligge i ét lag, drys salt over og bag dem møre i ovnen ved 200 – 225 grader, 20 – 30 minutter, afhængig af størrelsen. Del og vend kartoflerne med rucola.
- Dup kødet tørt og steg eller grill det hurtig 2-3 minutter på hver side. Drys salt, peber og salvie på.
- Skær osten i tykke skiver, læg dem på kødet, top med tomater og servér med kartofler, bønner og brød.