50 stk.
125 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kardemomme
25 g rørsukker
50 g smør
1-2 spsk. reven skal af usprøjtet citron
½ sammen- pisket æg
¼ dl kærnemælk
Sådan gør du:
- Kom mel, bagepulver, rosmarin og sukker i en skål. Hak smørret ud heri, tilsæt æg samt kærnemælk og ælt dejen sammen.
- Del og tril dejen til stænger, som skæres i 25 små stykker, der trilles til kugler og sættes på plader med bagepapir.
- Bag kagerne ved 200 grader varmluft i 8 minutter.
- Dæmp varmen til 160 grader varmluft.
- Flæk forsigtigt kagerne igennem med en god savtakket kniv.
- Læg dem tilbage på pladen, og rist dem gyldne og sprøde i 20-25 minutter.
- Afkøl og læg kammerjunkerne i en lufttæt æske.
Energi stk.: 19 kcal, fedt 43 %, protein 7 %, kulhydrat 50 %