Klassisk risengrød med kanelsukker
Lækker risengrød til små nissebørn og deres forældre. Her laver vi den gode gammeldags risengrød med smørklat og kanelsukker.
Risengrød til 4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- Klassisk risengrød med kanelsukker
- 2 ½ dl grødris
- 1 liter vand
- 1 liter sødmælk
- ½ dl piskefløde
- ¼- ½ tsk fint salt
- Kanelsukker:
- 1 spsk stødt kanel
- 1 ½ dl rørsukker
- lidt smør efter behag
Sådan laver du klassisk risengrød med kanelsukker
- Anbring grødris og vand i en gryde, og bring det i kog. Lad det simre under låg i ca. 20 min, hvorefter du tilsætter mælken og lader grøden koge videre i yderligere 20 min.
- Når risene er bløde, men stadig faste, tager du grøden af varmen og tilsætter piskefløden og salt, mens du rører rundt. Lad grøden hvile fem minutter under låg, og servér herefter med smørklat og kanelsukker.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt