Opskrift på boller i karry

Den gode gamle klassiker: Boller i karry

Den gode, klassiske ret, boller i karry, som naturligvis ledsages af ris.

Boller i karry til 4 personer

Total:1 time

Ingredienser

Sådan laver du boller i karry

  1. Rør salt i kødet, til det er sejt. Rør de øvrige ingredienser i. Lad farsen hvile en halv time.
  2. Bring letsaltet vand i kog. Form boller af farsen med en spiseske og kog dem i 8-10 min. Svits løg klart i smørret og svits karry med. Tilsæt æble.
  3. Rør melet i og spæd med væden. Kog kort og smag til. Servér bollerne i karrysovsen og byd løse ris til.

Fakta om karry

Karry er den eksotiske krydderiblanding, som bruges i helt traditionelle, danske retter som boller i karry, kalvekød i karry, suppe, sovs og meget, meget mere.

For at få smagen rigtig frem bør karry altid ristes i fedtstof, inden de øvrige ingredienser kommes i.