Kokos-citronmuffins med gul frugtsalat
8
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 dl majs eller vindruekerneolie
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 tsk citronskal, revet
- ½ dl citronsaft
- 1 tsk ingefær, revet
- 100 g rørsukker
- 2 æg
- 125 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 75 g kokosmel
- ½ mango
- 1 banan
- 1 passionsfrugt
- 1 tsk ingefær, revet
- 1 kvist mynte, bladene heraf, evt. grofthakket.
Sådan gør du
- Hæld vindruekerneolie og yoghurt i en skål sammen med citronskal, citronsaft, ingefær og sukker, og pisk det sammen. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk det jævnt. Bland hvedemel, kokosmel og bagepulver i en anden skål, og rør æggeblandingen heri.
- Fyld 8-10 små forme, f.eks. muffinforme 2/3 med dej og bag kagerne i ca. 18 min. ved 185 grader.
- Skræl mangoen og skær den i små tern. Skræl bananen og skær den i skiver. Halvér passionsfrugten og skrab saft og kerner ud i en skål. Bland mango, banan, passionsfrugt, revet ingefær og mynteblade sammen i en lille skål og server det som tilbehør til kagen. Servér evt. vaniljeis til.