Kokostoppe med appelsinskal
Disse toppe er sødet med kokossukker, som er sundere end hvidt sukker og giver ikke samme store udsving i blodsukkeret.
10 stk.
Ingredienser
- 200 g kokosmel
- 60 g smeltet kokosolie
- 2 æg
- 5 spsk kokossukker
- skal fra 1 økologisk appelsin
- Sådan gør du: Bland alle ingredienserne til makronerne godt sammen med en ske, og form dejen til små toppe. Det gøres nemmest med fugtige hænder, som sættes på en bageplade med bagepapir. Bag kokostoppene i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, eller indtil de er gyldne.
- Vil du lave en luksusudgave, så dyp bunden i smeltet chokolade (ca. 50 g), og drys med frysetørrede bær. Sæt toppene på køl, og lad chokoladen stivne helt inden servering. TIP! Kokossukker kan købes i langt de fleste supermarkeder og helsekostbutikker.
- Energi pr. stk.: 200 kcal, fedt 80%, protein7%, kulhydrat 13%