Opskrift på kold grapefrugt-druesuppe med løvstikke

Kold grapefrugt-druesuppe med løvstikke

4

Ingredienser

  • 4-6 grapefrugter
  • 300 g grønne vindruer
  • 2-3 spsk rørsukker alt efter smag
  • 2 spsk finhakket løvstikke
  • evt. extra grapefrugtjuice (f.eks. Voelkel).

Sådan gør du

  1. Skræl grapen med en kniv og skær lamellerne ud. Kom dem ned i en skål. Pres den resterende saft ud og gem den. Bland grapelamellerne, saften der er tilbage i skrællerne, vindruer og smag til med sukker og friskhakket løvstikke. Vil du have ekstra suppe, kan du tilsætte ekstra grapefrugtjuice. Jeg køber rød grapefrugtsaft fra Voelkel.
  2. Servér den i et lille glas som et shot.
  3. Husk at alle citrusfrugter er allerbedst, når de er økologiske og uden pesticider.