Kold kartoffelsalat med wienerpølser

Kold kartoffelsalat med wienerpølser

Pølser er altid et hit især når de kan serveres med nye danske kartofler.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: 15-20 min.
  • 4 wienerpølser
  • 500 g nye kartofler
  • 200 g cremefraiche
  • 1 spsk stærk sennep
  • 2 tsk løg (fintrevet)
  • 2 spsk persille (hakket)
  • 2 spsk purløg (klippet)
  • 2-3 spsk dild (små duske eller hakket)
  • salt og friskkværnet peber
  • Tilbehør:
  • Evt. hvede- eller rugbrød

  1. Kog kartoflerne, pil dem og skær dem i stykker.
  2. Kog pølserne: Bring vand i kog i en gryde, sluk og læg pølserne i. Lad dem trække 10 min.
  3. Lad pølserne blive kolde og skær dem i stykker.
  4. Bland en dressing af cremefraiche, sennep, revet løg, persille, purløg og dild og smag til med salt og peber.
  5. Vend kolde stykker kartoffel og pølse i salaten.
  6. Servér evt. med brød.