Kold kartoffelsalat med wienerpølser
Pølser er altid et hit især når de kan serveres med nye danske kartofler.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: 15-20 min.
- 4 wienerpølser
- 500 g nye kartofler
- 200 g cremefraiche
- 1 spsk stærk sennep
- 2 tsk løg (fintrevet)
- 2 spsk persille (hakket)
- 2 spsk purløg (klippet)
- 2-3 spsk dild (små duske eller hakket)
- salt og friskkværnet peber
- Tilbehør:
- Evt. hvede- eller rugbrød
- Kog kartoflerne, pil dem og skær dem i stykker.
- Kog pølserne: Bring vand i kog i en gryde, sluk og læg pølserne i. Lad dem trække 10 min.
- Lad pølserne blive kolde og skær dem i stykker.
- Bland en dressing af cremefraiche, sennep, revet løg, persille, purløg og dild og smag til med salt og peber.
- Vend kolde stykker kartoffel og pølse i salaten.
- Servér evt. med brød.