Koldskål med blomme-butterdejssnitter

Koldskål med blomme-butterdejssnitter

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • ca. 15 min.
  • Bagetid:
  • ca. 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (4 portioner)
  • 1 liter god færdig kærnemælkskoldskål (find opskriften her på hjemmesiden eller køb en god af slagsen)
  • Blommebutterdejssnitter:
  • 2 plader butterdej (optøet)
  • 8 blommer
  • 2 tsk perlesukker

  1. Rul dejen lidt ud og skær hvert stykke i 4.
  2. Prik dem med en gaffel og læg dem på bagepapir på bagepladen.
  3. Skær blommerne over og fjern stenene.
  4. Skær blommerne i tynde både og læg dem taglagt på hvert dejstykke.
  5. Drys med perlesukker og bag dem i midten af en 200 grader varm ovn.
  6. Servér blomme-butterdejssnitterne lune til koldskålen.