Hjemmelavede kopnudler (cup noodles) - på få minutter
De fleste elsker kopnudler, og de smager kun endnu bedre, når vi laver dem selv end købe 'cup noodles' fra butikkerne. Prøv denne luksusversion, der ikke tager lang tid at lave - og som er smækfyldte med god smag og masser af grønt.
4 Personer
Ca. 15 minutter
Det skal du bruge:
- 2 oksebøffer
- 4 gulerødder
- 2 peberfrugter
- ½ kålhoved uden stok, ca. 300 g
- 1 chili
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk friskrevet ingefær
- 1 tsk rød karrypasta
- 1 ½ liter bouillon
- 100 g fuldkornsnudler
- 1 spsk sojasauce
- 1 spsk fishsauce
- 1 bundt forårsløg
- 1 lille bundt frisk koriander
Annonse
Sådan gør du:
- Skær kødet i stimler. Skræl gulerødderne og skær i tændstiktynde strimler. Skær peberfrugterne i strimler, og snit kålen fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien. Pres hvidløgene.
- Varm olie i en gryde og svits kød med karrypasta, chili, hvidløg, ingefær og grøntsager et par minutter under omrøring.
- Hæld bouillon på, og lad det simre under låg i ca. 3 minutter.
- Tilsæt nudler og kog i yderligere et par minutter til nudlerne er møre. Smag til med sojasauce og fishsauce. Snit forårsløg og server suppen toppet med frisk koriander og drys af forårsløg.
Læs også om tv-vært Mette Frisk, der fik et chok, da hun undersøgte indholdet i kopnudler...
Skønne supper
-
Ingefærsuppe
-
Nem & spicy rød karrysuppe med kødboller og grøntsager
-
Tomatsuppe med rosmarinbrød
-
Peberrodssuppe med blåmuslinger
-
Nem hønsekødssuppe
-
Kyllingesuppe med nudler og grønt
-
Forårssuppe med asparges og kylling
-
Tomatsuppe med pasta
-
Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili
-
Thai-kokosmælk suppe
-
Bønnesuppe med avocado