Koteletter i pande med sortkål og svampe
Saftige fadkoteletter, der er dækket af svampe i cremet sauce. Uhm.
4
Total:45 minutter
Ingredienser
- 300 g svampe, f.eks. champignon, østershatte, kejserhatte eller andre
- 4 nakkekoteletter
- 50 g smør
- 2 spsk hvedemel
- salt og peber
- 400 g sortkål (alternativt grønkål)
- 1 dl vand
- 2 ½ dl madlavningsfløde 13%.
- Tilbehør: Kogte byg- eller hvedekerner.
Sådan laver du koteletter
- Skær svampene i kvarte og rist dem på en tør pande. Smelt smørret og læg nakkekoteletterne på panden. Brun dem af og drys med salt og peber. Drys hvedemel på panden og rør godt rundt. Tilsæt sortkål, vand og fløde og bring panden i kog.
- Sæt panden i ovnen ved 200 grader i 25 min.