-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Koteletter i pande med sortkål og svampe
Saftige fadkoteletter, der er dækket af svampe i cremet sauce. Uhm.
4
Total:45 minutter
Ingredienser
- 300 g svampe, f.eks. champignon, østershatte, kejserhatte eller andre
- 4 nakkekoteletter
- 50 g smør
- 2 spsk hvedemel
- salt og peber
- 400 g sortkål (alternativt grønkål)
- 1 dl vand
- 2 ½ dl madlavningsfløde 13%.
- Tilbehør: Kogte byg- eller hvedekerner.
Sådan laver du koteletter
- Skær svampene i kvarte og rist dem på en tør pande. Smelt smørret og læg nakkekoteletterne på panden. Brun dem af og drys med salt og peber. Drys hvedemel på panden og rør godt rundt. Tilsæt sortkål, vand og fløde og bring panden i kog.
- Sæt panden i ovnen ved 200 grader i 25 min.