Koteletter med bagte, timiankrydrede sommergrøntsager
(4 pers.)
Ingredienser
- 16 cocktailtomater
- 2 sommerløg, gerne rødløg
- 1 lille håndfuld små timiankviste
- 4 spsk. olivenolie
- salt, peber
- 4 koteletter, f.eks. af frilandsgris
- 2 spsk. olie til stegning
- 4 dl æblemost
- Tilbehør:
- madbrød
- Skær tomaterne i halve og løgene i både. Bland grønsagerne i et smurt ovnfast fad. Drys timian over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. ½ time.
- Krydr koteletterne med salt og peber. Brun dem på begge sider i olie. Steg dem herefter 3-4 min. på hver side. Tag koteletterne af panden. Hæld æblemosten på panden, og kog det ind, til det er sirupsagtigt. Vend koteletterne i æblesiruppen på panden.