Koteletter med bagte, timiankrydrede sommergrøntsager

Koteletter med bagte, timiankrydrede sommergrøntsager

(4 pers.)

Ingredienser

  • 16 cocktailtomater
  • 2 sommerløg, gerne rødløg
  • 1 lille håndfuld små timiankviste
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt, peber
  • 4 koteletter, f.eks. af frilandsgris
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 4 dl æblemost
  • Tilbehør:
  • madbrød

  1. Skær tomaterne i halve og løgene i både. Bland grønsagerne i et smurt ovnfast fad. Drys timian over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
  2. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. ½ time.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber. Brun dem på begge sider i olie. Steg dem herefter 3-4 min. på hver side. Tag koteletterne af panden. Hæld æblemosten på panden, og kog det ind, til det er sirupsagtigt. Vend koteletterne i æblesiruppen på panden.