lam på grilen

Koteletter med ingefæryoghurt & tabbouleh

Spicy lam på menuen

4

Ingredienser

  • 8 lammekoteletter
  • 2 tsk olivenolie
  • 1-2 spsk røget chili-lime-rub
  • Ingefæryoghurt:
  • 1 bæger græsk yoghurt
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 spsk friskreven ingefær
  • lidt honning
  • Tabbouleh:
  • 1 lille blomkålshoved
  • 150 g friskbælgede ærter
  • 2 spsk fintskåret mynte
  • 1 fed knust hvidløg
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • salt, peber
  • friske ærteskud
  • 4 arabiske brød

Sådan gør du:

  1. Pensl kødet med olie, og gnid det med den røgede chili-lime-rub. Grill kødet over gode gløder et par minutter på hver side.
  2. Rør og smag yoghurten til med hvidløg, ingefær og honning samt salt og peber.
  3. Riv blomkålen, bland, og smag den til med alle de øvrige ingredienser. Server salaten til kødet med ingefæryoghurt og lune arabiske brød.
  4. Energi pr. person: 420 kcal, fedt 30%, protein 33%, kulhydrat 37