Krabbesalat med gazpacho-dressing
Næringsindhold
- Energi pr. person:450 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:28 %
- Kulhydrat:42 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 skiver lyst fuldkornsbrød
- 2-3 fintsnittede miniromainesalat
- 400 g kogt krabbekød
- kødet af 2 avocadoer i tynde skiver.
- Gazpacho-dressing:
- 3 flåede, hakkede tomater
- 2 spsk hakket løg
- 2 spsk hakket peberfrugt
- 1 spsk olivenolie
- salt, groftkværnet peber.
- Dild, persille og kørvel
Sådan gør du
- Begynd med dressingen: Rør tomater, løg, peberfrugt og olivenolie sammen og smag godt til med salt og peber.
- Rist og del brødskiverne og anret dem på tallerkener med den strimlede salat, krabbekød og avocado. Drys dressingen over, drys kryddergrønt på toppen og servér.