Opskrift på krabbesalat med gazpacho dressing

Krabbesalat med gazpacho-dressing

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    28 %
  • Kulhydrat:
    42 %

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 4 skiver lyst fuldkornsbrød
  • 2-3 fintsnittede miniromainesalat
  • 400 g kogt krabbekød
  • kødet af 2 avocadoer i tynde skiver.
  • Gazpacho-dressing:
  • 3 flåede, hakkede tomater
  • 2 spsk hakket løg
  • 2 spsk hakket peberfrugt
  • 1 spsk olivenolie
  • salt, groftkværnet peber.
  • Dild, persille og kørvel

Sådan gør du

  1. Begynd med dressingen: Rør tomater, løg, peberfrugt og olivenolie sammen og smag godt til med salt og peber.
  2. Rist og del brødskiverne og anret dem på tallerkener med den strimlede salat, krabbekød og avocado. Drys dressingen over, drys kryddergrønt på toppen og servér.

Tip

Du kan også bruge frosne krabbeklør.