Skøn krydret toddy med ingefær, nelliker & kanel
En kold december måned kan byde på masser af hygge - gerne med noget varmt at drikke. Her byder vi på en superlækker toddy, der skal nydes rygende varm:
4
Ingredienser
- ¾ liter æblecider
- 1,5 dl koncentreret tranebær- eller aroniabærsaft
- 1 ubehandlet appelsin i skiver
- 1 ubehandlet citron i skiver
- 4-5 cm frisk ingefær i papirtynde skiver
- 6 hele nelliker
- et par kanelstænger
- 1-2 spsk rørsukker eller honning efter smag
- ½ tsk revet muskatnød
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne i en gryde og varm toddyen til kogepunktet.
- Lad blandingen trække og simre lidt, men den må ikke koge, og smag den til, før den serveres.
- Energi pr. person: 130 kcal, fedt 2%, protein 1%, kulhydrat 97%