ovnstegt kulmule

Kulmule i ovn

Saftig fisk i ovnen

4

Ingredienser

  • 1 filet af kulmule med skindside 500-600 g
  • salt, peber
  • 1 lille fintsnittet fennikel
  • 1 lime i tynde skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • Salat:
  • 1 lille spidskål
  • 150 g broccoli
  • 8-10 radiser
  • kørvel
  • Dressing:
  • 1 spsk citronolivenolie
  • lys balsamico
  • 200 g fuldkornsspeltbrød

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200°. Læg fisken på en plade med bagepapir, drys salt og peber samt fennikel og limestykker over. Dryp til sidst med olivenolie. Bag fisken i ovnen i 15-20 min., til den er fast. Snit kål, broccoli og radiser fint og bland dem. Smag salaten til med frisk kørvel, olivenolie, balsamico samt salt og peber og server den til fisken med groft brød.
  2. Energi pr. person: 390 kcal, fedt 28%, protein 37%, kulhydrat 35%