Opskrift på kutter-rejer med asparges, avocado og hjertesalat

Kutter-Rejer med asparges, avocado og hjertesalat

Ingredienser – til 4 personer

450 g Kutter-Rejer

8-10 grønne asparges

2 avocado

2 citroner

2 hjertesalat

1 dl cremefraiche (min. 18%)

1 tsk tomatpuré

½ bdt dild

Fremgangsmåde

Skær de grønne asparges i tynde strimler og læg dem i koldt vand. Skræl avocadoerne og purér dem med citronsaft, salt og peber. Kom puréen i en sprøjtepose. Del salaten i enkeltblade og pisk cremefraiche og tomatpuré med salt og peber til det bliver stift. Hæld massen i en sprøjtepose.

Sprøjt små toppe af avocadopuré og cremefraiche/tomatdressing på tallerkenerne. Fordel salatblade, rejer og aspargesstrimler henover. Pynt med masser af plukket dild og revet citronskal.