Kylling à la tusinde og en nat
4
Ingredienser
- 1 dl cashewnødder
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 10 cm revet ingefær
- 1 kg kyllingefilet
- 1 tsk garam masala
- 1 kanelstang
- 2 laurbærblade
- ¼ tsk muskatnød
- 1 tsk gurkemeje
- 1 chili
- 4-5 kardemommekapsler
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dåse tomater.
- Pynt:
- Koriander
- ristet kokos
- 1 dl mandler
- 1 dl sultanas (lyse rosiner)
- Læg cashewnødderne i blød natten over. Si vandet fra og blend nødderne til en fin pasta.
- Hak løg, hvidløg og ingefær, og kom det i en gryde med kokosolie. Tilsæt alle krydderierne. Lad det det stå på svag varme i ca. 15 min. Rør kokosmælk og de blendede cashewnødder i og kog op – lad det stå i ca 5 min, og kom evt lidt mere garam masala i.
- Pynt med cashewnødder, ristet kokos (rist kokosmel på en tør pande til det begynder at dufte), rosiner og masser af koriander.