Kylling i couscous
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 25 min.
- Fryse-egnet (2 personer)
- Ingredienser:
- 275 g kyllingebryst (i tern)
- 2 tsk garam masala (indisk krydderiblanding, kan erstattes med karry)
- ½ spsk olie
- 1-2 gulerødder (fintsnittet)
- 1 løg (finthakket)
- 1-2 fed hvidløg (finthakket)
- 2½ dl hønsebouillon
- 10 sorte oliven
- 2 spsk rosiner
- fintrevet citronskal + 1 spsk citronsaft
- 125 g couscous
- salt og peber
- frisk koriander eller bredbladet persille
- Vend kyllingekødet med garam masala, salt og peber og brun deti olie i en bredbundet gryde.
- Tilsæt gulerødder,løg og hvidløg og steg under omrøring3-5 min.
- Tilsæt bouillon, oliven og rosiner og lad retten simre under låg 8-10 min.
- Tilsæt citronskal, citronsaft og couscous.
- Rør rundt, læg låg påog sluk for varmen. Lad retten trække ca. 5 min. – til couscoussen haropsuget væden.
- Vend rundt i retten, og smag til med salt ogpeber og evt. lidt mere citronsaft.
- Drys med frisk koriandereller persille og servérdirekte fra gryden.