Kylling i couscous

Kylling i couscous

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 25 min.
  • Fryse-egnet (2 personer)
  • Ingredienser:
  • 275 g kyllingebryst (i tern)
  • 2 tsk garam masala (indisk krydderiblanding, kan erstattes med karry)
  • ½ spsk olie
  • 1-2 gulerødder (fintsnittet)
  • 1 løg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • 2½ dl hønsebouillon
  • 10 sorte oliven
  • 2 spsk rosiner
  • fintrevet citronskal + 1 spsk citronsaft
  • 125 g couscous
  • salt og peber
  • frisk koriander eller bredbladet persille

  1. Vend kyllingekødet med garam masala, salt og peber og brun deti olie i en bredbundet gryde.
  2. Tilsæt gulerødder,løg og hvidløg og steg under omrøring3-5 min.
  3. Tilsæt bouillon, oliven og rosiner og lad retten simre under låg 8-10 min.
  4. Tilsæt citronskal, citronsaft og couscous.
  5. Rør rundt, læg låg påog sluk for varmen. Lad retten trække ca. 5 min. – til couscoussen haropsuget væden.
  6. Vend rundt i retten, og smag til med salt ogpeber og evt. lidt mere citronsaft.
  7. Drys med frisk koriandereller persille og servérdirekte fra gryden.