-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Kylling i karry med hvidkål, løg og æbler
En krydret karry-klassiker i nyere version. Vælg selv om du vil spise ris, kartofler eller et godt brød hertil.
Total:35 minutter
Ingredienser
- 3-400 g plukkede kyllingerester fra den helstegte kylling i går – eller fersk kylling i strimler
- 1 spsk smør
- 500 g hvidkål, groft skåret
- 200 g løg i grove tern
- 2 spsk karry
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 madæble, fx belle de boscoop eller cox orange, skåret i både
- 1 dl piskefløde
- 100 g mandler, grofthakkede
- frisk koriander eller karse til pynt
Sådan laver du kylling i karry:
- Varm ovnen op til 200 grader. Smelt smørret i en pande eller gryde, som kan tåle at gå i ovnen.
- Sautér kylling, hvidkål, løg og karry i smørret, og krydr med salt og peber. Vend æblebåde og fløde i, og drys mandlerne på toppen. Sæt gryden i ovnen i 20 minutter.
- Server den færdige karry-kylling med koriander eller karse på toppen, og vælg selv om du har lyst til at servere ris, kartofler eller brød hertil.
- FÅ MERE inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/