Opskrift på kylling i rød karry

Kylling i rød karry

3

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1 dåse kokosmælk
  • 1½ tsk rød karrypasta
  • 1 tsk citrongræs, finthakket
  • lidt chili, skåret i tynde skiver
  • 300-400 g kylling, skåret i strimler
  • 2 dl vand
  • 1 bundt forårsløg, skåret i mindre stykker
  • 2 gulerødder
  • 1½ tsk sukker
  • lidt salt
  • ca. 1 spsk Fish Sauce
  • 1 lime, saften heraf.
  • Tilbehør: kogte jasmin ris.

Sådan gør du

  1. Hæld kokosmælk i en gryde og opvarm det. Rør herefter rød karry og citrongræs ud i den kogende kokosmælk. Tilsæt kyllingekød i strimler og kog det 6-8 min., indtil det er færdigtilberedt (kokosmælken skiller lidt under denne kogning, men den samler sig, når resten af ingredienserne kommer i).
  2. Tilsæt vand og grøntsagerne og kog 4-5 min. Krydr med sukker, Fish Sauce og limesaft.
  3. Servér kylling i rød karry med kogte jasminris

TIP

Hvis du kan få fat i Kaffirlime blade, så tilsæt to fintsnittede blade kort før servering.