Kylling, kokos & cashews
Nem wokmad med masser af krydderier.
4
Ingredienser
- 400 g kyllingeinderfilet
- 2 tsk olie
- 2-3 cm finthakket ingefær
- 1 udkernet, finthakket rød chili
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 courgetter i grove stykker
- 2-3 peberfrugter i grove stykker
- 2 dl kokosmælk light
- salt, peber
- 1 potte mynte eller koriander
- 25 g cashewnødder
- Tilbehør:
- lime
- 300 g speltnudler
Sådan gør du:
- Dup kyllingekødet let med køkkenpapir og del fileterne.
- Varm olien i en wok eller stor sauterepande og steg ingefær, chili og hvidløg kort heri.
- Kom kyllingekødet ved og steg det under omrøring i et par minutter.
- Tilsæt derefter courgetter samt peberfrugt og steg videre under omrøring i ca. 5 min.
- Hæld kokosmælk ved og lad det hele snurre 5 minutter.
- Smag til med salt, peber og koriander, drys med nødder og server med lime og speltnudler.