Sprød kylling med agurkesalat
Nem aftensmad på 25 minutter: Prøv den sprøde kylling, der serveres med en frisk agurkesalat.
Næringsindhold
- Energi pr. person:494 Kcal
- Fedt:33 %
- Protein:31 %
- Kulhydrat:36 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 400 g små kartofler
- Salt
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hakket dild
- 2 kyllingebryster
- 1 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 1 salatløg
- 1 agurk
- Saften fra 1 citron
- 2 spsk. hvidvinseddike
- 1 tsk. flydende honning
- 1 spsk. hakket dild
- Salt og peber
- Evt. salat
Sådan gør du
- Skyl eller skrub kartoflerne, og kom dem i kogende, saltet vand. Kog dem møre under låg i cirka 15-20 minutter.
- Dryp dem fri for vand, og vend dem med en smule olivenolie og hakket dild lige inden servering.
- Steg imens kyllingen i lidt olivenolie på en stor, varm pande.
- Drys med salt og peber, og steg, til de er gennemstegte.
- Tag kyllingen af panden. Snit salatløg i tynde skiver og agurk i både.
- Vend begge dele med citronsaft, eddike, flydende honning og hakket dild.
- Tilsæt salt og peber, og lad salaten trække indtil servering.
- Servér kyllingen med kogte kartofler og agurkesalat samt eventuelt en nem grøn salat.