Kylling

Kylling med appelsin og bagte gulerødder

Sprød, syrlig og sød

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 4 spsk gourmetrasp
  • 2 spsk reven appelsinskal
  • 4 spsk sesamfrø
  • salt, peber
  • 1 spsk olie til stegning
  • Honningbagte gulerødder:
  • 750 g gulerødder
  • 2 tsk olie
  • salt, peber
  • 1-2 spsk honning
  • koriander
  • 200 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Vend gulerødderne i olie, salt, peber og honning, bred dem ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200° varmluft, til de er møre. De må stadig gerne have lidt bid. Flæk kyllingebrysterne igennem horisontalt, så der bliver 8 tynde schnitzler i alt. Bland rasp, appelsinskal samt sesamfrø og lidt salt og peber og vend kyllingekødet i blandingen. Steg kyllingeschnitzlerne gyldne og sprøde ca. 3 minutter på hver side og server dem med gulerødder, koriander og brød.
  2. Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%