Kylling med appelsin og bagte gulerødder
Sprød, syrlig og sød
4
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst
- 4 spsk gourmetrasp
- 2 spsk reven appelsinskal
- 4 spsk sesamfrø
- salt, peber
- 1 spsk olie til stegning
- Honningbagte gulerødder:
- 750 g gulerødder
- 2 tsk olie
- salt, peber
- 1-2 spsk honning
- koriander
- 200 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Vend gulerødderne i olie, salt, peber og honning, bred dem ud på en plade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200° varmluft, til de er møre. De må stadig gerne have lidt bid. Flæk kyllingebrysterne igennem horisontalt, så der bliver 8 tynde schnitzler i alt. Bland rasp, appelsinskal samt sesamfrø og lidt salt og peber og vend kyllingekødet i blandingen. Steg kyllingeschnitzlerne gyldne og sprøde ca. 3 minutter på hver side og server dem med gulerødder, koriander og brød.
- Energi pr. person: 500 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%