-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Nem mandagsmiddag: Kylling med brombær og estragon
Supernem hverdagsmad, der smager af en million! Servér gerne en stor, fyldig salat til den lækre kylling.
Til 4 personer
Total:1 time
Ingredienser
- Nem kylling med brombær og estragon
- 1 kg nye kartofler
- 1 kylling
- 1 økologisk citron
- 3-4 spsk olivenolie
- salt
- 300 g brombær
- 2 håndfulde estragon
Sådan laver du kylling med brombær og estragon:
- Skrub kartoflerne, halvér dem, dryp dem med lidt olivenolie og salt, og kom dem i et ovnfast fad. Bag dem ved 220 grader i 10 min.
- Partér imens kyllingen. Skær den i 10 stykker (overlår, underlår, bryst halveret og vinger).
- Skær citronen i skiver, og vend citronskiver og kylling med kartoflerne. Dryp med en smule mere olie og salt, og steg hele balladen i den varme ovn i 45-60 min, eller til kyllingen er gennemstegt. Vend rundt undervejs.
- Vend brombær og estragon forsigtigt med det hele, og varm dem med i ½-1 minut.
PRØV OGSÅ: Nye rødbeder med solbær