Kylling med rød karry
Retten mætter rigtig godt pga. det store mængde kylling og grøntsagerne. 43% af retten er protein, så den sætter godt skub i din forbrænding til sammenligning med den købte thairet indeholder 51% kulhydrat og som koster ca. 1.100 kcal pr. portion.
Næringsindhold
- Energi pr. person:450 Kcal
2
Total:20 minutter
Ingredienser
- ½ broccoli (må godt være frost)
- 1-2 gulerødder
- 100 g grønne bønner
- 1 rød eller gul peberfrugt
- 1 dåse kokosmælk
- 2 tsk rød karrypasta (kan købes i diverse supermarkeder)
- 12 keffir limeblade (købes i diverse supermarkeder)
- 500 g kylling bryst
- salt og peber.
- Pynt: Evt. frisk koriander evt. lidt ristede cashewnødder
Sådan laver du kylling
- Pluk broccolien til buketter, snit gulerod til stave og hak peberfrugten til strimler.
- Kom kokosmælken i en gryde sammen med rød karry, rør rundt og lad det koge op.
- Hak kyllingen groft eller klip den med en saks. Tilsæt den til kyllingen, når det koger. Knus keffir-limeblade med hænderne og kom dem i gryden. Skru ned for varmen og lad det simre ca. 3 min. Kyllingen på ikke koge for længe eller bliver den tør.
- Tilsæt broccolibuketter, gulerodsstave, grønne bønner og snittet peberfrugt. Lad retten simre ca. 10 min. Smag til med salt og peber og pynt evt. med koriander og cashewnødder.
- 450 kcal pr portion, hvis du spiser 1 dl kokosmælk fra retten.