Kylling med urtecouscous
Ingredienser
- 170 g kyllingebryst (to flade stykker)
- 5 g olie
- 1 tsk stødt garam masala
- salt og peber
- Abrikosbagte tomater:
- 150 g tomater (halve)
- 2 friske abrikoser (halve)
- 10 g abrikosmarmelade
- 3 tsk sød soja
- friske timiankviste
- salt og peber
- Couscous:
- 75 g couscous (tilberedt)
- 1 håndfuld friske krydderurter (hakkede)
- 1 fed hvidløg (hakket)
- 25 g skalotteløg (hakket)
- citronsaft
- 15 g olie
- salt og peber
- Vend tomater og abrikoser rundt i et fad med abrikosmarmelade og soja. Tilsæt timiankviste, salt og peber.
- Bag det hele i en 200 grader varm ovn i en halv time.
- Bland couscoussen med krydderurter, hvidløg og skalotteløg. Tilsæt citronsaft, olie, salt og peber og vend det rundt.
- Pensl kyllingestykker med olie, krydr med salt og peber og steg det på en grillpande.
- Anret kylling med couscous, tomater og abrikoser og server.
- Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank året rundt - Middage".
- Køb bogen - klik her