Kylling med urtecouscous

Kylling med urtecouscous

Ingredienser

  • 170 g kyllingebryst (to flade stykker)
  • 5 g olie
  • 1 tsk stødt garam masala
  • salt og peber
  • Abrikosbagte tomater:
  • 150 g tomater (halve)
  • 2 friske abrikoser (halve)
  • 10 g abrikosmarmelade
  • 3 tsk sød soja
  • friske timiankviste
  • salt og peber
  • Couscous:
  • 75 g couscous (tilberedt)
  • 1 håndfuld friske krydderurter (hakkede)
  • 1 fed hvidløg (hakket)
  • 25 g skalotteløg (hakket)
  • citronsaft
  • 15 g olie
  • salt og peber

  1. Vend tomater og abrikoser rundt i et fad med abrikosmarmelade og soja. Tilsæt timiankviste, salt og peber.
  2. Bag det hele i en 200 grader varm ovn i en halv time.
  3. Bland couscoussen med krydderurter, hvidløg og skalotteløg. Tilsæt citronsaft, olie, salt og peber og vend det rundt.
  4. Pensl kyllingestykker med olie, krydr med salt og peber og steg det på en grillpande.
  5. Anret kylling med couscous, tomater og abrikoser og server.
  6. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Sund & Slank året rundt - Middage".
  7. Køb bogen - klik her