-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Tarteletter med kylling og asparges
Tarteletter med kylling og asparges er sprød 'lille tærte' med velsmagende fyld, som stadig er populær som f.eks. forret, når det skal serveres en lidt 'pænere' middag.
Tarteletter til 8 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- Tarteletter med kylling og asparges
- Arbejdstid: 25 min.
- Stege/kogetid: 15 min.
- Fryse-egnet
- 500 g kyllingebryst
- 25 g smør
- 1 bdt grønne asparges, 250 g
- 1 ½ dl hønsebouillon
- 1 ½ dl fløde 9 %
- 2 tsk majsstivelse
- 1 bdt dild
- 8-16 tarteletter
- salt og peber
Sådan laver du tarteletter med kylling og asparges
- 1. Skær kyllingekødet i små tern. Rens aspargesene (kasser de grove ender) og skær dem i små stykker.
- 2. Smelt smørret i en gryde og vend kyllingeternene i. Steg (uden at brune) kødet et par min. under omrøring og vend aspargesene i.
- 3. Vend rundt, tilsæt bouillon og giv det et opkog. Skru ned og lad det simre 5 min. Jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse: Tilsæt fintsnittet dild og smag til med salt og peber. Fordel stuvningen i lune tarteletter.