Kylling, salsa og søde kartofler
Næringsindhold
- Energi pr. person:460 Kcal
- Fedt:19 %
- Protein:31 %
- Kulhydrat:50 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4 kyllingefileter, ca. 600 g
- 2 tsk chipotlepaste eller mexicansk krydderiblanding.
- 1 kg søde kartofler
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber.
- 2 store ferskner
- 3 tomater
- 2 kiwi
- 1 rødløg
- 2 spsk hakket mynte
- 1 spsk hvidvinseddike
Sådan gør du
- Krydr kyllingefileterne.
- Skrub kartoflerne og skær dem i både. Pensel bådene med olie. Steg kartoflerne og kyllingefileter på en grillpande ca. 14 min. ved middelvarme. Vend dem efter 7 minutter.
- Skær ferskner, tomater og skrællet kiwi i tern. Hak rødløget og bland med ferskner, tomater, kiwi, mynte og hvidvinseddike.
- Smag salsaen til med salt og peber og servér den til kyllingen og kartoflerne.